Za dobrovoljni odlazak iz prosvete saglasnost dobilo 210 zaposlenih

Bez autora
Mar 31 2010

Vlada će na sutrašnjoj sednici usvojiti zaključak kojim će biti regulisan položaj zaposlenih u prosveti koji su se dobrovoljno izjasnili za odlazak. Za dobrovoljni odlazak se odlučilo više od 900 zaposlenih u prosveti, od kojih je 210 dobilo saglasnost i njihova radna mesta biće ukinuta. Danas je u Kragujevcu potpisan Protokol o saradnji između univerzitetâ u Kragujevcu, Nišu i Prištini, sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Protokol o saradnji potpisali su rektori Univerziteta u Kragujevcu Slobodan Arsenijević, Univerziteta u Nišu Miroljub Grozdanović i u Kosovskoj Mitrovici Zdravko Vitošević. Protokol će značiti mnogo za kvalitet nastave na ovim visokoobrazovnim ustanovama jer je pored povezivanja i razmene ideja i znanja, ovaj dokument važan i za poboljšanje znanja studenata.

Za dobrovoljni odlazak iz prosvete saglasnost dobilo 210 zaposlenihVlada će na sutrašnjoj sednici usvojiti zaključak kojim će biti regulisan položaj zaposlenih u prosveti koji su se dobrovoljno izjasnili za odlazak.

Za dobrovoljni odlazak se odlučilo više od 900 zaposlenih u prosveti, od kojih je 210 dobilo saglasnost i njihova radna mesta biće ukinuta.
.
Danas je u Kragujevcu potpisan Protokol o saradnji između univerzitetâ u Kragujevcu, Nišu i Prištini, sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Protokol o saradnji potpisali su rektori Univerziteta u Kragujevcu Slobodan Arsenijević, Univerziteta u Nišu Miroljub Grozdanović i u Kosovskoj Mitrovici Zdravko Vitošević.

Protokol će značiti mnogo za kvalitet nastave na ovim visokoobrazovnim ustanovama jer je pored povezivanja i razmene ideja i znanja, ovaj dokument važan i za poboljšanje znanja studenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik